Monday, April 01, 2013

Wherever I may Roam

Last friday aku berjalan ke Paradigm Mall for the first time
after dah 9 months kerja kat area kelana jaya
Last time pergi with surfacing macam tak best
tapi kalini round wah banyaknya kedai best2

Ingat nak beli groceries kat Tesco sebab dah boring pergi giant
sekali terjalan ke H&M, Uniqlo, Brands Outlet, Cotton On
so budget bolehla cari baju kerja ke apa
tapi akhirnya baju kerja ke mana
groceries ke mana
pasalnya telah teruja tengok baju-baju Hamza yang comel

sambil pilih, snap gambar send to surfacing cepat2 via email
pasal husbandku ini kat India 3 hari
oh btw I survived 3 nights without surfacing jaga hamza sorang
First time surfacing outstation time ada Hamza
Alhamdulillah Hamza behave sangat2, senang tidur bagai
syukur

Proposal lulus maka beli dengan hati yang gumbira
Kenapa kan kalau nak beli baju sendiri kalau RM40 sehelai aku dah rasa mahal gila
aku dulu beli bundle je sehelai 8 hengget je
Tapi kalau baju anak 2 helai 75 ringgit ehhh ok sangat tuuu
kenapakah Muhammad Hamza?


























Baju Metallica itu memang sangat sangat puas hati!
Next week kami anak beranak boleh 1 geng pakai baju Metallica ke amcorp mall
tapi jap bukan ummi dah ambik baju abah yang dah tak muat tu ke?
so byebye abah tak boleh geng..ngeee

Hamza 7 months






















sukanya dia dapat berjalan bila abah dah balik
My baby boy dah 7 months old
masih tak sempat2 nak update milestone 5-6 months
He's eating, drinking and sleeping well
Thank you anak ummi for being a good boy
sangat menyenangkan hati ummi dan abah
Alhamdulillah

4 comments:

cha said...

i suka paradigm sebab macam tak ramai orang haha

wiwiwi u nanti metallica datang malaysia bolehla jumpa. i dgn husband memang tunggu sgt metallica datang :D

Asz Miza said...

Lelaaa...baju superman tu beli manooo..smart tuuu..i pn xpernah g paradigm..haha..nk g je cm rasa malas..teringin nk terjah H&M sume..

LisaLisut said...

minat metallica rupanya hehe. i xpenah dgr lagu dia tp dlu zmn skola menengah all my frens gila metallica :P

u keje KJ? oi meh la OU!

Sicness Surfacing said...

cha:
i suka paradigm sebab ada The Loaf..ahh bestnyaaa brownie and almond leaf yang sedap gila tu. nanti metallica datang sini kita calling2 la ye..tu pun kalau i pergi pasal hamza nak letak mana nanti? hahaha

asz miza:
beli kat H&M Paradigm Mall miza..selai RM28..haa bila baju anak rasa murah kan? yela kalau baju anakku pun kadang2 selai dah 30++..hahaha..Gi la terjah mesti akan pening memilih baju untuk sicikenit je...hahaha

Lisa:
Me and husband memang jumpa sebab interest yang sama pada music Metal..ngeee..masa belum kawin kemain la cakap taknak beli baju2 band anak tak senonoh la apa taknak influence la...sekali nampak baju band for baby terus menggelupur masing2...tak tahann comel sangat.
I kat depan tabung haji ni lisa..nak pegi Ou selalu malas nak hadap jam hari jumaat..u datang paradigm laa.hahaha