Monday, December 31, 2012

Majlis Aqiqah Muhammad Hamza

























Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Muhammad Hamza
Date: 29.12.12 (Saturday)
Venue: My Mom's house
Time: 11.00am - 3.00pm

Alhamdulillah
Majlis Aqiqah Muhammad Hamza dah selamat
Ummi and abah happy dan rasa lega sangat dapat laksanakan tanggungjawab ni
Atok and nenek awak lagi happy sampai nenek nangis je masa marhaban tu
cucu pertama buat aqiqah la katakan
Hamza sangat behave tidur saja sepanjang marhaban


From my view




















It's a wonderful day
Thank you kawan-kawan yang dapat datang setelah lama tak dapat jumpa
I am really really happy

I will blog about it once dapat official photos.
Thanks fara captured this lovely photo...
curi letak kat blog...heheh

Thank you aunty and uncle!




















Ummi, Abah and Hamza nak say thank you to semua yang bagi hadiah dan maskawin..
ngehngeh
maskawin dah selamat dikorbankan beli Boba 3g...
bad mommy tapi takpa barang awak juga
sapa suruh awak nakal-nakal nak mintak dukung je bila duduk dalam stroller.
Now my baby Hamza dah jadi Lex Luthor
or is it baby Bane?

























Kan dah seketul.

4 comments:

cha said...

Sorry i tak dpt dtg u. Bagusnya hamza behave je. Nanti update lg please

Juju said...

hi, i loved d cradle and the decor. mind sharing the decorator's details? tq =)

pet said...

cha: It's ok I understand. Ramai tak dapat datang sebab ada clash event jugak weddings and all.

Juju: I hired kak Azian. You can check her fb "azian buaian berendoi kuntum". Flexible package, senang nak negotiate, punctual and affordable. I memang recommend :)

Juju said...

hi, tq for d recommendation. i'd definitely check it out!