Friday, December 21, 2012

Frozen

Masa umur Hamza 19 hari, Surfacing and I did a mini photoshoot session
Photoshoot was done using 5d office punya plus lampu ikea kami seketul
Pukul 10 malam kami bogelkan kan Hamza
and gilir-gilir ambik gambar
Hamza pun relax je pulak tu maybe lighting tu bagi dia warm gitu
Yang best Hamza siap kencing masa Surfacing pegang and I captured the moment
tapi tak boleh letak gambar sini censored...ngeee









































Looking at these photos I'm really glad we did it
Kalau tak mesti tak ingat how small Hamza was
Masa dia lahir bila orang cakap ehh keciknya baby awak
aku tak rasa apa-apa pun
sebab aku rasa takdela kecik sangat dia ni
tapi bila compare photo dia dulu and dia sekarang
baru la aku nampak
yes, he was so tiny
and I miss my little tiny baby

















































Masa 1-2 months muka Hamza memang photostat muka Surfacing
Tapi dah masuk 3 bulan muka dah mengembang maka nampakla ikut muka bulat aku plak
Thank God aku capture gambar dia everyday
and ambik video walaupun gambar blackberry tak best
I know one day I'm gonna miss him as a baby
Oh Hamza you grow up so fast!


Hold my head inside your hands,
I need someone who understands.
I need someone, someone who hears,
For you, I've waited all these years.



MY INTERMONOLOGUE:
Coldplay - Til Kingdom Come

3 comments:

LisaLisut said...

ok tetibe rs terkilan xbuat photoshoot artistik begini haha. i ambik gmbr dia hari2 dr lahir tp sume utk simpan dlm hp. wish i can get a pro photographer tp bajet nan hado.

ahhh makin dh besar ni makin rs sedih pulak pk masa dorg baru lahir dlu.sobsob

cha said...

syahdunya tgk gmbr ni. i suka gmbr black and white tu u. skrg shoot newborn pun dah mahal mcm time kita kawen kan. kalau ada camera sume baik tangkap sendiri hehe

pet said...

lisa: tuhla kan rasa sedih bile makin besar padahal dorang still baby lagi..i pun nasib baikla dapat rembat camera opis ni. teringin gak nak buat newborn photoshoot tapi mahal gila. amik sendiri ni xde nak props2 apa muka pun tak touch up nak cepat..ahhaha

cha:betul cha shoot newborn sama mahal macam kawin...banyak lagi nak pakai duit dari abis kat situ je