Thursday, April 28, 2011

Mother

Dinner 8.35pm


Ummi tengah letak goreng pisang kat pinggan and aku ternampak sesuatu

aku: (sambil tergelak-gelak dan tunjuk baju ummi pakai)...ummi beli baju ni ke?

Ummi: ha...matno bagi aritu baju dia taknak pakai da...kain sedap ni...
selesa aku nak buat keje.


Matno tu abang ipar aku...
Ummi aku memang sangat comel lah
Even aku pun takde lagi baju camni...
aku pun cuma ada satu je t-shirt marvel
itu pun aku pakai sekali sekala je sebab sayang nak pakai




Ummi siap pakai kemeja marvel ha...wolverine lagi
Buat baju rumah je untuk masak malam-malam...
ngeee...kecewa tak?


Ummi aku memang comel.



MY INTERMONOLOGUE:
Spin Doctors - Two Princes

5 comments:

Fara Atiqah said...

hahaha.
ummi ko sangat cute ok!
pedulik hape marvel ke tidak. janji baju tu best.

shana said...

hehee kain lembut. hehehe tapi wolverine la kannn kt depan. comel comel :D

pet said...

fara: sangat kan..hahaha...aku sama adik aku dah tergelak-gelak tu yang suruh dia posing tu..hahaha

shana: itula pasalll...ayah aku kadang-kadang pakai baju the beatles pegi kebun ..dulu tu baju akak aku..masalahnye baju ori tuuuu...pengsan.

shana said...

hahaha selambe je umi n ayah kau pakai baju ori buat keje kan. hahaha tapi tkpela gift ehehehe .

Anonymous said...

Katner beli kemeja wolverin tu? nak beli tapi xtau katner...