Monday, July 01, 2013

My Surfacing...You are 31!

28 June 2013
Birthday my surfacing jatuh hari Jumaat
asalnya nak ambik cuti ganti tapi aku dah ambik monday sebab jerebu
so tak dapatla nak masak apa2 untuk dia friday tu
so on saturday off we go to Cineleisure untuk belanja birthday boy lunch
biasa kalau special occasion macam ni dan ada budget
harusla makan tony roma's baru puas hati
Tapi sebelum makan harusla bagi hamza makan dulu
baru la lepas tu kami boleh bersenang lenang makan dengan amannya
see betapa laparnya  hamza tak sabo dah
pasal sangkut jem almost 2 hours from sri gombak yang biasanya hanya 20minit je
sabar jelah






















memang habis semangkuk tu
aku perasan kalau buat bubur masak lemak labu ni memang dia selera
siap topup susu 4oz lagi
surfacing order bountiful beef rib yang ada lamb rib
aku macam biasalah roma rack di hatiku
kalau datang sini memang takkan order benda lain kecuali beef rib dia

oh my roma rack







































Kami beriya nak order dessert pastu aku yang excited cakap kat waiter
"it's his birthday"
pastu waiter cakap kalau birthday dia bagi dessert on the house
wah yeke sungguh ketinggalan makcik tak tau pun nasib aku mulut lepas
kan dah dapat dessert free
not bad at all brownie with ice cream

as for the present kami ni jenis memang bagitau awal2 nak hadiah apa
kalau ada allocation budget
last year takde budget, hadiah birthday dia adalah hamza dalam perut
hahahaha
selama 12 tahun sambut birthday together aku akan beli semua barang boleh pakai
jam, kasut, wallet, baju

this year tiba2 hati aku lembut nak beli action figure untuk dia
pasal dia memang nakkk sangat and quite limited
plus dah dok bersama ni so hartamu hartaku juaaaa
and we both love dexter so much kira tribute untuk season ending dia ni























Dexter Bust beli kat amazon ni last okeh
aku ingat kecik
sekali besar dan berat
ada certificate gitu
he's been eyeing this for years

So my dear surfacing
hope you like dexter
saya doa semoga awak panjang umur, murah rezeki
sentiasa ada bersama kami sehingga Allah menentukannya
I want to grow old with you, love :)


MY INTERMONOLOGUE:
The Smashing Pumpkins - Tonight, Tonight (Live at Glastonbury 2013)

7 comments:

LisaLisut said...

argh nampk mknn! takpe nsb baik dh penat melantak ms weekend.haha.
i mmg if ke chilis/tgi/tony romas for bday awl2 akan ckp bday someone blabla.haha mmg nk claim dessert/cake free.lol.

ganasnyeee gaya surfacing nk cucuk ribs.haha.love lamb ribs! mbbekkk.

i ade few kawan laki yg mmg figures collector.n kdg2 dia buat sale kt amcorp mall. diorg mmg gila figures,berforum bagai.bole jual buat duit katanya.ms tu i mcm xambik pot sbb xminat hahah

cha said...

sedapnyaaa arghhh. sukala tu hsuabdn u dapat hadiah dia memang nak sgt kan. happy birthday to him :D

BAIZURA NATASHA said...

Happy birthday surfacing.

Hoiii, i lagik la x penah ke tgi/tony romas/chillis. I iz kampung, makan macam tu tak kedap perut gitewwww.

I alway found out, buying a gift to guys ne mmg mencabar minda la. Tak reti beli hadiah. Kalau ada pun mahal nak mampsss

Sicness Surfacing said...

lisa:
i memang ketinggalan tak tau boleh claim birthday dessert. pasni tau dah strategiii...kami ni memang selalu pegi amcorp mall surfacing la dok cari action figures and dvd..aku dah tak beli sebab dia beli..hehe

cha:
he said thank you:)

bai:
bai u kena makan rib..u will always come back for more..hahah racunan...tu sebab awal2 dah tanya nak apa senang tak payah pikir atau salah beli dia x suka

Cik Puan Rara said...

wow,mmg peminat tegar dexter ni.hee.

hai! salam kenal =)

Teefa Rosly said...

haha eksaited gila muka ur hubby dapat present.. tapi beli adiah utk somi ni mmg mencabar..good job anda disitu!

Cik Hazz said...

eh saa bulan. He must be Gemini jugak eh? Gemini ppls are cool. bahahahaaa ;p