Monday, July 01, 2013

I've Seen Good People


























Alkisah pada hari yang sama celebrate birthday surfacing
aku telah buat plan sendiri nak jumpa asz miza
baru je plan2 nak jumpa lisa, bai, cha, umie dan hazz masa raya
sekali dah jumpa miza dulu...haha

aku baca ig miza dia kata nak pegi ikea nak jumpa puan etty
jadi aku pun kata ahah aku kat cineleisure, why not kan?
masa makan aku bagitau husband dia pun ok je takde hal
lepas makan aku sms miza dan janji nak jumpa kat ikano
sebelum tu sempat pegi toys 'r' us beli something for ammar
just a small gift

pastu aku pegi popular miza kat toys r us
masa kat cashier ada someone mencuit aku
wah mizaaa
cover sikit excited kau tu makcik kang orang freak out
hahaha
mama ammar ni sangatlah kecik kurus orang nya
ko ni betul ke czer miza oi apsal aku gemuk gedempol ko elok je slim?
ngeeee

and dapat jumpa babykpop ammar sayang
tinggi betul dia ni tau nampak panjang aje macam budak besar
as usual he always give the sweetest smile
memang tak takut orang langsung tau ammar ni
aunty nak dukung awak tapi hamza macam insecure sikit..hahah

hamza mula2 rilek rilek
tapi muka dah berubah warna
aku tau dia nak nangis tu pasal dia tak kenal kan
seperti yang dijangka dia tiba2 melalak satu popular tu dengar
hahahaha
tapi bila angkat dia ok je
apelah hamza ni pakai je baju superman jatuh macho tau
tapi takpa lepas tu dia buat peace kat aunty miza sampailah ke rumah
dia dok buat peace kat umminya pulak

macam ni la muka sebelum air mata berderaian



















tengokla muka mak jemah habis berborak.
hamza dok scan muka miza lagi

































borak2 ada gakla dalam 10-15 minit kot ye miza
ambik2 gambar standardlah kan
before kami say goodbye
all I can say is I am so happy I have met you
ni second time aku jumpa orang yang kenal dari dunia online
first time jumpa orang dunia online ni akhirnya menjadi sebuah perkahwinan...
hahahaha

So, aku macam segan-segan sikit
tapi rasa macam dah kenal lama pulak kan..ha macam mana tu
anyway hope there will be more meet up after this
Ntahla bila dah stalk mommy2 ni tengok anak membesar seperti anak sendiri
terus rasa seronok dan rasa macam boleh relate
so time raya nanti eh korang?

hamza berkenan betul sama aunty miza

7 comments:

cha said...

bestnyaaa. i nak jumpa korang jugak nanti tapi takpe kan i takde baby huwaa sentappp haku orang lain semua bawak anak huhu. nanti set date and time please jumpaaa

haha chembeng la hamza ni

BAIZURA NATASHA said...

Xpe Cha. You mummy semua baby.

Miza mmg kurus gile weh. I sampai round 2x cari dia tak jumpa. Tau la Miza kurus tapi tak sangka kurus gila. Rendah diri gila hokayh.....

Hamza oh Hamza. Apesal scan lama sangat. Hahaha. Femes sebentar ye dok 1 popular tgk awk.

Set set. Raya nanti yep

LisaLisut said...

arghhhh if tau awl2 i suh KR belok ke ikea. i mmg xtau nk g mana that day tu yg end up ke midvalley.sobssss

cha,xpe.xksh u xde baby,nt u bleh tlg i babysit hannah smntra i mkn dgn girangnya hikhik.kidding.

pet,buat la open house masak sdp2.weweweweee

Sicness Surfacing said...

cha:
i sebut nama u chaa...takpa u lah mommy kepada semua baby ni.InsyaAllah ada rezeki nanti..hamza memang cembeng ikut sapa ntah...ngeee

bai:
itula bai i rasa down terus dia slim shady..hahah..raya nanti jumpa InsyaAllah

lisa:
itula kalau tak boleh jumpa kan..takpa2 nanti boleh set another time..mid valley jem teruk memang anti kawasan tu..haha..InsyaAllah kalau ada rezeki buat makan2 i jemput tapi nak ke u datang ni? hahaha

Asz Miza said...

oi i ni asyik ketinggalan je baca blog u..sebab i tak dapat cari follow button kat blog u..sila la keluarkan nanti takde la i missed out any entry from u..hahaha..

tak caya czer meh tunjuk parut timbul kat bikini line tu..haha..kang ternampak benda lain plak..LOL.

I setuju ngan Lisa, sila la buat open house...ngan cookies u tu nampak aummmm..

Hana Soffelia said...

sooo jelous la org kat KL. I terdampar keseorangan kat Kuantan ni. Sob... mohlah ramai2 dtg main air kat gambang waterpark.. ahaha

Cik Hazz said...

kiranya u kenal surfacing from online lah yer?? suweet! :)
24th nanti kita jumpa insyaAllah yer :)))