Thursday, November 27, 2008

Take a Picture


Motorola L6

Hp aku skang memang agak hine la keadaan nye...
tetibe je back casing die xleh rapat...
jadi terpaksala pakai getah
tapi untuk stylo sket aku pakai la getah rambut nipis tuh kan
takdela letak getah lastik cicak tuh

tgkla kalau ade rezeki next year nak bli sony ericsson
skang pakai jela L6 gile ni dulu kan...
nak bli yg cybershot so bleh jadi cam dgcam...
barula gamba2 dlm hp pon lawo sket...

aku ni suke simpan gamba byk2...
kenkadang da transfer pon still nak simpan lg..
aku suke kalau bosan2 tgk balik gambo2 ni
antara yg aku simpan la macam gamba2 bawah ni



gamba-gamba self-captured pelbagai angle
aku ni kalau rase cam tudung ok ke..
mekap elok ke, muke rase kurus ke...
mesti nak amik gamba self-captured
kire bad habit hard to break la ni



die ni jangan ckpla...
memang byk gile muke surfacing dlm hp aku ni
but the thing is, he hates to pose.
so kadang2 jela dapat gambo elok2 senyum camni
most of the time suke wat muke garang ;)
tapi last2 jadi muke rocky..ngee ehhehehehe



tak sahla kalau takde gambo berdua kan...
and die mesti bengang aku post gambo ni
pasal muke die x sedia
tapi lantakla kan muke aku elok time ni..hahahaha



my sunshine...
gambo ni wat aku tersengih2 je...
klako pon ade..kiut pon ade
time ni die tgh sibuk try spek si jay
macam pompuan pun ye gak muke ko ni isyraq



isyraq nye gamba dlm hp aku ni byk gakla...
dari umo sebulan smpi la 2 tahun ni...
what can i do..
he's too sweet & cheeky!



ha amik ko, gedebuk di pangkuan aku
kodam hai kodam...
happy birthday cik kodam (which is today!)
dah setahun dah ha
aunty pet dgr kodamnye berat 10kg ye..
kus semangat tol rase nak pelok2 skang jugak!



i love this picture!
nnt nak soh my surfacing amik gambo ngan isyraq lak
he really likes kids
look how happy adam with him
walaupon ganeh tp masih ade softspot...
jerghi & lain2...jgn kutuk gamba ni ok ;)



nih view dr tingkap opis aku...
so bile aku tensen, pandang kiri dan nahhh...
terbentang luas highway...
bes sebab bleh check jalan jam ke tak nak kuar...
or kenkadang nampak keta2 hebat mcm ferrari
(aku masih jakun melihatnye)
cube teka kat mane opis aku ni...



ni gamba2 bile bosan, takde keje...
aku ade gak amik tangan, baju, dan lelain
(jgn fikir lain)
tp gamba x de motif ni x banyakla..


byk la lagi gamba lain ...
ade family, friends tp xde lak dlm tdrive skang...
hopefully bile dpt cybershot nye hp...
bertambah meriahla koleksi gambo dlm hp aku.

so ape gamba dlm hp anda?
share le sket ;)



Song for today :
Dakota by Stereophonics

http://www.youtube.com/watch?v=iUHjDJxkcSE

4 comments:

along said...

ah pastinya kau mengamuk kalau tau gambar SIAPA yang aku MASIH simpan dalam henpon.






T___T

yaya said...

gambar si adam kodam dlm hp ko tu pun aku terkejut, cam tak percaya tu anak aku, eh tembam gak anak aku ghopenye yek. ape2 pun ko memang pakar amik gambar "self capture" nih, always in da frame!

gema rakyat said...

jangan ada benda lain dah le kat blakang kalu amik pic, huhu

intelligence said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes