Friday, April 27, 2012

Big Me

Just like other first-time pregnant mom, aku agak obsess ambik gambar perut sendiri
Masa baru-baru preggy, asyik dok capture gambar dari tepi
mana bump nya ni?
excited gila la orang kata
Sebab masa mula-mula just nampak macam ko terlebih makan je kan

8 Weeks


10 Weeks

















































Recently ada terjumpa kawan lama... first dia sebut
"eh apsal ko bulat ni?"
Maka dengan penuh yakinnya aku menjawab ...
"ohh aku pregnant lah"
Padahal memang aku jenis bulat pun kalau tak pregnant...
ngeee

12 Weeks

14 Weeks















































But now I get much more excited because the bump has start showing
Nak pakai baju ala-ala maternity pun confident je
Takdela rasa mengada sangat
Especially jeans dah susah nak button sebab aku cepat senak
So far takda rasa heavy kat perut
But I get back ache kalau duduk lama-lama

16 Weeks


























Sekarang dah 4 bulan mula kurang rasa loya
Mula rasa macam normal sikit
Senak pun dah kurang, Alhamdulillah
Ingat nak start looking for baby stuff
Tapi bila aku tengok checklist dekat blog mommy2 ni aku pun pening
apa ke banyak gila barang baby ni wey?
Dahla aku tak paham ape kegunaan dia
and so lazy to google or browse those onebabyworld site yadayada
seru belum sampai orang kata

Sicnessurfacing

























Esok check up and InsyaAllah boleh tau gender my child
Oh I can't wait!
Hopefully dia bukak luas-luas...
ngeee



MY INTERMONOLOGUE:
Naked Breed - Tribute

2 comments:

~Inaz said...

ni kompem boy....cantek je perut bakal ummi ni...hehe~

pet said...

hehe memang scan boy tapi katanya kena confirm lagi la kan..sebab nampak tak nampak