Tuesday, May 22, 2012

Little Child

Kata dengar lagu heavy metal
Minat Slipknot lah, Lamb Of God, Children of Bodom
Pakai Baju Iron Maiden dengan hooded ACDC tak nak kalah
Nak pegi konsert pun Judas Priest bagai
Baca Metal Hammer, Revolver
Sehabis habis ganas la tu


Tapi....



Bila nampak Madagascar menggelupur beratur nak amik gambar




















Muka excited tak ingat macam real je Madagascar tu
nak berhigh-five bagai




















Siap datang balik kali kedua sebab tak puas hati tak dapat amik gambar sama ALEX


























OKEY,  PUAS HATI GILE.


Pictures from our Universal Studio Singapore Trip
We had so much fun
Hope I get to update about USS soon
ngeee



MY INTERMONOLOGUE:
Will I am - I like To Move it (Madagascar OST)

 

3 comments:

Fara Atiqah said...

aku memang teringin nak pegi sana. kecik2 tak merasa la nk pegi tempat seronok2 mcm ni. pls make an entry abt this ok!

pet said...

will update soon kalau ada kesempatan. gambar banyak sangat nak kena resize...ahahaha. sereyes best wey

~Inaz said...

lela,ko jgn lupe...walau metal2 mcmmane pun...dlu2 ko dgr 911,Moffats,BSB hahahaha....hai nk gak sampai Universal Studios tu...bile la? hehe~