Wednesday, March 30, 2011

The Sweetest Thing

Nothing sweeter than best friends tried to surprise you but didn't work out
hahaha

Shana kata nak lepak ampang on friday night
aku macam
"err, betul ke wey, neesa takde ni nanti ko bosan je sama aku"

yela selalu keluar mesti bertiga...
shana pulak dari kajang jauh kan
lagipun semalam baru je lepak rumah aku makan bubur doyan
ahad nak jumpe lagi pasal birthday makan-makan aku
bukan aku taknak jumpa dia,
aku lagi sukee
cuma kesian dia drive jauh-jauh semata-mata nak lepak sama aku?
like seriously?


shana enjoying bubur doyan

tapi nak lepak aku ok je kan pasal memang kat area sini je...
sekali waktu lunch Neesa call...
"wey nak lunch ke, aku bosanla ingat nak surprise kau malam ni tapi aku bosan ni"

rupenye semalam pun patutnya neesa join datang rumah tapi penat
patutla shana datang lambat...
kesian dia menunggu kelaparan...
hampeh tak kawan-kawan aku ni...hahahaha


duduk bersila makan sate

tapi takpe malam tu memang kitorang kuar gak
nak makan al-rawsha tak jadi so aku bawak gi makan sate mahal tapi sedap
sate 90 sen kat kampung pandan
nama kedai tak tau...
tapi macam famous sebab ramai orang datang




Sate daging dia sangat sedap and besar
rasa juicy and tak liat...
kuah kacang memang terbaik macam home made
dia memang jual sate daging, ayam, hati dan mee rebus bonda
mee rebus pun sangat sedap
kira 90 sen tu amatla worthy


mee rebus bonda rm6.00

Pas makan terus pergi Empire subang
punyala semangat ni shana nak carik ape ntah
dahla nak cepat...
Neesa yang drive ni boleh pulak salah jalan
orang kata straight je dia pergi naik flyover
hadoii kelaka betul
mana taknya drive kat kedah 3 minit sampai uitm
ngeee




sampai sana dah dekat pukul 9.00
so jalan-jalan jap gi makan the loaf
Thanks shananeh belanja brownie sedap...
adui cemana la kan nak achieve brownie gempak camni



Us being silly

masa nak pergi the loaf nampak normy and family tengah makan
Probably tengah celebrate his wife, xavier's birthday
nak tegur tapi malu pulak so sms jela
normy sms back
"Have you ever met ayden before?"

memang sejak Ayden lahir tak pernah jumpe lagi
so pergi nak atas nak jumpa but the cafe already closed
dah pukul 10.00 time tu




elok nak pegi lif jumpa normy and family
Oh dear, Ayden is really really cute!
Especially with those dimples
punyala lama tak jumpa siap dah berlari si Ayden ni



The beautiful family - Normy, xavier & ayden


and bila tengok normy we were like
oh my, you haven't aged a bit!
dari zaman mmu jumpa until now sama je
I think almost 10 years
and here I am...
big, bulgy and curvy
ngeee





I love the pic below because Ayden ketawa gembira sangat
mesti neesa geletek dia ni...
jahat aunty neesa kan...
aww aunty
ke Ayden ketawa melihat akak pet?





Whatever it is I had a great time with my two great friends
Sorry Muiz kami telah culik Shana sampai pukul 1 pagi
Jangan marah isterimu...
marahlah kami yang bribe dia dengan strawberry lychee tea kat umah neesa
muah ha ha ha


Babe, bila kita nak makan steak kat Menate tu?



MY INTERMONOLOGUE:
The Beatles - Dig A Pony

2 comments:

shana said...

hehe me'nate soon babe, kita tunggu kepulangan neesa tersayang yang suka sesat kt KL skang, ko citer ni bagus esok2 kita igt betapa sesatnya naik kete ngn neesa :))

Anyway I like this story so much, thank you, oh and sorry for the surprise yg tak jadi tu hahaha. Next time maybe!!! Love ya.

pet said...

hahah surprise x surprise janji makan...

kita harus makan menate tu sbb setiap kali aku menatap gambar, aku lapar teringat2 daging dia yang sedap tu...
aduii