Wednesday, October 21, 2009

Learn to Fly


makcik-makcik

I just feel the need to update
but nothing to blog actually
lepas raya work agak hectic pasal wat exhibition
kat universiti..
kat convo expo pulak tu
for example we manned the booth for 6 days at UIA
and 3 days at UMP

I have to say i kinda annoyed by some of the 'U' students
kekanak-kanakan tu sangatla terserlah
tapi agaknye tuhla orang tgk kita waktu zaman2 'U' dulu kan..
ngeee

tapi yang paling kelaka kat UIA la
I have to say
their expo management really messed up
Imagine after 3 days of exhibition baru dapat plug point
ko bayangkanla aku harrass budak yang in charge tu
setiap sejam tanyekan mende yang sama

Sorry la dik..
tapi aku memang tak suke wat keje tak siap ni
but problem resolved walaupon lambat
so hopefully next year you can do better than this

satu aku perasan kat UIA ni..
gadis-gadis die mak aih..
memang lawa-lawa manis-manis
sejuk mata memandang



berlesung pipit ade


kalau ade anak lelaki memang aku jodohkan


putih bersih muke


cukup-cukup la
kang ade plak yang tetibe nak enroll kat UIA..
ngee

tapi yang bes dengan si eni ni pon kene pakai selendang
makcik..
sesuai gak ko pakai selendang yeh
tenang je nampak air muke..
ahahahah



eni berwajah ayu memakai selendang




cepat nak curvy ke nak skinny?kahkahkah


jgn gossip ye, budak-budak je ni x abes blaja lagi


next week ade lagi satu kat UNISEL
oh bertambah hitam lah aku
by the way unisel kampus ni kat
kawasan yang dinamakan "batang berjuntai"...
aku terpikir...
sapa la yang bagi nama tempat tu at the first place?
agak keji jugak kan...
ngeeee


MY INTERMONOLOGUE:
Muse - Time is running out

3 comments:

.antu. said...

bole register lg kat uia tak agak2? kursus mencuci mata..

em said...

"..betoi ka ni jalan batang berjuntai..(sbb sunyi), satgi sesat jumpak telur tergantung plak...haruu!" Ni cerita sebenar dipetik dari ayat mak aku masa nk pi cari rumah sedara aku kat blah2 sana 15 tahun lepas...sambil ayah aku drive dengan yakin nya..

pet said...

to antu:
kursus cuci mata ngan market diri cume available time konvo je ye..aahahaha

to em:
mak ko memang terbaik em..hahahaha
ayat klasik gile!