Monday, September 14, 2009

Foot To The Throat


Corey Taylor says fuck you.


Arini segala perkara yang annoying telah berlaku secara sekaligus


1. traffic light yang hijau x sampai 5 saat smpi jam tak pasal2

2. orang yang memotong depan aku kat lane kanan
tak bagi signal dan bawak slow macam haramm

3. orang yang duduk lane kanan bawak slow nak mamposs
sampai aku terpaksa memotong secara berbahaya untuk
bitau mamat tu betape babiknye die bawak keta

4. kereta volvo nak masuk lane kanan tak jadi masuk
dan menyempit balik kat lane aku menyebabkan
brake emergency x pepasal
aku ni pakai savvy ajee laa siyallll

5. motor yang duduk tengah2 kat lane kanan bawak slow
macam jalan tu keturunan kau yang punya!

6. pc yang x nak start tetibe selama setengah jam



FUCK IT ALL!



MY INTERMONOLOGUE:
Lamb of God - Walk with me in hell

2 comments:

zulkarnainazhar said...

aper la ko nih widget....buat bersabor...hihhihi(komen dari org yg x sepatutnya bagi komen begini)

pet said...

to zul:
itulaa die pon bawak keta lagi hampess...hehehehehe