Wednesday, January 13, 2010

Promises



Sirih junjung made of fresh flowers




Baju earth color with purple flower




Pelamin yang simple but really nice to complement the bride




dan si gadis itu yang tidak sabar sabar menanti hari bahagia
berselindung disebalik bunga-bungaan segar
menunggu kedatangan rombongan yang tidak berapa jauh...
eh kejap
adakah ini majlis si dia?
dimana baju cantik tadi?
kenapa dia pakai baju cotton dan muka pucat lesi je nii?

atau pon
si dia ini punya majlis?



muka bercahaya dan seperti terpana melihat
rombongan yang ramai bagai konsert jom heboh
tapi baju tetap tak thematic gitu..

oh dear...
sebenarnya kami berdua ni cume mengharapkan berkat dari
majlis pertunangan wanita ini...
our bestfriend, cik Haida
amacam keserian terserlah bak Innershine?



If i am to wear this dress maka hanya takat betis je la muat
pandang dan lihatlah badan dia yang slim gile tu..ngeee





It was a really nice engagement ceremony
tarikh pon cantik - 01.01.10
majlis start pukul 3pm
rombongan lelaki datang jauh dari Kelantan
The food memang sedap gile
siap 2x makan tu
harusla makcik stay lama-lama kan
siap ada mee sup baik punye





haida pulak bleh relax je...
takde la gelabah ke nerves ke
the best part dapat coklat cadbury
sebab dia ni kan process engineer kat cadbury
harusla promote..ngeee



tu dia cincin engagement
while she's busy taking pictures
we're also busy self-snapping pics




si baju purple ni next month lak majlis dia
and she will make me wear pink for the first time ever
saje je ko yek fara nak kenekan aku





jangan main-main
bertunang pon ade outdoor photos tau
gigih je kitowang suma berposing melompat bagai kat
tengah tengah putrajaya tu



whatever it is Haida...
I had a great time at your engagement ceremony
great food
hang out with great friends
lepas ni tinggal lah aku ngan inaz je
since yang lain akan meninggalkan zaman dara...ngeee



Have i told you that you guys really look so in love?
like when i see you together
I can feel that you're actually talking to each other mind...

"My eyes see you
My mind with you
My heart miss you
My life is you"

I guess that's what happen when both chemists
so in love with each other
it just shows...
after all love is a chemistry!
:)

Happy engagement Haida & Zuhailey !



MY INTERMONOLOGUE:
Norah Jones - Come away with me

1 comment:

.:fara:. said...

haida was stunning that day, even tangan menggeletar diserang parkinson seminit ketika nk sarung cincin..tp lepas tu dia dah rancak balik. penat woo amik gmbr lompat2..taktaula ape rupanye nnt...

btw, thanks atas pengorbanan ko utk memakai baju pink nnt. tak berniat pun nk kenekan ko, apatah lagi nk buli ko...wa terharu beb! ure the best!

ps: looking forward who's next?